Брейн-ринг 2019

Людина завжди потребує знання, а також його застосування. «Брейн ринг» – це інтелектуальна гра, в рамках якої учасники змагаються один з одним у знанні та вмінні швидко і правильно відповідати на питання.

18 листопада з нагоди дня студента на нашому факультеті відбулось інтелект-шоу «Брейн-ринг».

У кожному турі один з одним змагалося 2 команди, в кожній з яких було по 6 гравців. На роздуми давалося по 1 хвилині. Одна правильна відповідь – це одне очко. Перемагала та команда, яка швидше, ніж конкурент, набирала 3 бали. Вона отримувала право зіграти в наступному турі.

За підсумком кількох інтелектуальних боїв у фіналі зустрілися 2 кращі команди – «DVD» (Катерина Кузьменко, Денис Даценко, Даниіл Безживотний, Іван Джеріхов, Єлизавета Ковтун, Аліна Сухіна) та «FOTIUS_надлюди» (Валерія Бондаренко, Нікіта Липоватий, Наталія Мельник, Олександр Вакулінський, Денис Лесечко, Іван Овчаренко), які посіли відповідно 1 і 2 місця. На 3-му місці опинилась команда «Third Floor» (Руслан Цвіркун, Євген Назаренко, Володимир Савченко, Володимир Олексієнко, Олександр Пуделко, Назар Слабенко).

Під час гри застосовувалась комп’ютерна програма «Брейн-ринг» старшого викладача кафедри інтелектуальних систем прийняття рішень Костянтина Любченка, яка дозволяє ставити як текстові, так і графічні, аудіо- та відео-запитання.

Традиційними організаторами гри «Брейн-ринг» були Костянтин Любченко та найкращі студенти-учасники гуртка «Інтелект» Катерина Шевченко та Олег Шаповал.

Інтелектуальне змагання вийшло захоплюючим і спекотним!

Фото з місця подій – у галереї.