Олімпіада з програмування 2023

Команди Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького BKNUC_DKS та BKNUC_DungeonMasters (обидві з факультету ОТІУС) взяли участь у півфіналі світу SEERC (South-Eastern Europe Regional Contest) міжнародної студентської олімпіади з програмування ICPC (International Collegiate Programming Contest), що проходив 8-9 грудня 2023 р. онлайн. Цей півфінал охоплює країни південно-східної Європи (Болгарія, Греція, Кіпр, Північна Македонія, Молдова, Румунія, Сербія, Туреччина, Україна).

Для участі в цьому етапі від України потрібно було пройти відбіркові етапи, що відбувалися у вересні та жовтні 2023 р. Всього від України були відібрано 53 команди, з них 2 від ФОТІУС ЧНУ. Це були єдині команди від Черкаської області. Втім, результати наших команд на самому півфіналі світу виявилися не призовими.

Персональний склад команд: BKNUC_DKS — студенти Весельський Олексій, Моісєєв Дмитро, Коркоць Олександр, тренер ст. викл. Порубльов Ілля Миколайович; BKNUC_DungeonMasters — студенти Гонтар Андрій, Порубльов Костянтин, Солод Костянтин, тренер доц., декан Онищенко Борис Олегович.

Офіційний сайт півфіналу: https://acm.ro
Результати півфіналу: https://seerc2023.eolymp.space/en/s/results