Пільгове кредитування студентів

Шановні студенти!

Маємо кошти для пільгового кредитування студентів будь-яких ОС, курсів, форм і строків навчання. Просимо повідомити студентів і подати списки бажаючих через google-форму до 20.09.19. Можете зорієнтувати студента на сайт НМВ – на сторінці Студенту цю інформацію буде продубльовано!

Вся  інформація в Постанові КМУ від 29.08.2018 № 673. Зокрема
18. Сума кредиту повертається із сплатою трьох відсотків річних суми заборгованості за кредитом протягом п’ятнадцяти років починаючи з дванадцятого місяця після здобуття одержувачем кредиту в установленому порядку відповідного освітнього (освітньо-кваліфікаційного) рівня до державного бюджету або до місцевих бюджетів з виплатою щороку однієї п’ятнадцятої частини загальної суми одержаного кредиту та відсотків за користування ним.

19. Одержувачі кредиту з числа інвалідів I групи звільняються від сплати кредиту та відсотків за користування ним. Одержувач кредиту, який має одну дитину, звільняється від сплати відсотків за користування кредитом. У разі народження першої дитини під час повернення кредиту звільнення від сплати відсотків здійснюється з року державної реєстрації народження дитини. Одержувач кредиту, який має двох дітей, сплачує 75 відсотків суми заборгованості за кредитом, а одержувач кредиту, який має трьох і більше дітей – 50 відсотків. У разі народження другої (третьої) дитини під час повернення кредиту, одержувач кредиту сплачує зменшену суму заборгованості за користування кредитом з року державної реєстрації народження дитини.

БАЖАЮЧИХ ЗВЕРТАТИСЯ В ДЕКАНАТ до 20.09.2019

Джерело: сайт НМВ, вкладка Студенту